Mijn 5 favoriete make-up producten #beauty

Hey daar mijn favoriete beautyqueens!

Eerst en vooral al welkom bij mijn blog, je bent namelijk mijn ALLEREERSTE blogpost ooit aan het lezen. In deze blogpost wil ik het hebben over mijn make-up verslaving, ik heb namelijk make-up met hopen maar ik kies er speciaal voor jullie vandaag mijn 5 favoriete producten uit.

Deze 5 producten zal ik hieronder even kort opsommen en toelichten.

1. Inglot foundation

deze foundation heb ik gekocht bij ‘Budi Parlour’ te Antwerpen. Ik had een winactie via Instragram gewonnen waardoor ik een wash&blowdry, een make-up sessie en een zonnebril van ‘Pinko’ kreeg. Tijdens de make-upsessie had M. deze foundation gebruikt, ik keek in de spiegel en was superblij met het resultaat! Ik heb dan maar ineens de foundation ook gekocht en ben er nog steeds zeer tevreden van! De beste die ik ooit gekocht heb!

2. Maybelline lash sensational mascara

Ik heb zowel de gewone versie en de waterproof versie en ik vind ze beide echt geweldig. Het is de eerste mascara die mijn wimpers een mooie krul en verlenging geeft. Door de gebogen vorm van het borsteltje is de mascara makkelijk in gebruik en kan je optimaal je wimpers kleur geven.

3. De revolution oogschaduwkits

Als ik zeg dat ik zeker 10 oogschaduwkits heb van revolution, ben ik niet aan het overdrijven! Ik ben zot van deze producten, ook gewoon in het algemeen van Revolution. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en de kleuren zijn prachtig. Als ik na een nachtje uit weer een keer te lui ben om me te ontsminken (oops, i know dat dit slecht is!), dan is mijn oogschaduw de volgende ochtend nog perfect! Zeker een aanrader!! Hieronder zie je mijn favoriet.

4. Tattoobrow van Maybelline

Dit productje is een lifesaver als je geen wenkbrauwen hebt of geen volle wenkbrauwen zoals mij. De tattoobrow is een semi-permanente tattoo die tot 3 dagen lang kan blijven. Je smeert het product in de gewenste wenkbrauwvorm, laat een half uur tot 3 uur drogen, trek het velletje eraf et voilà! Je hebt prachtige wenkies!

5. Lipkit van revolution

Deze lipkit is superleuk als je graag lippenstift draagt zoals mij! Ik vind nooit echt een kleurtje waarvan ik zeg ‘Oh, ja dat is mijn kleur!’ Sinds ik de lipkit heb gekocht, heb ik dit wel. Je kan namelijk zelf je ultieme kleur creëren doordat je keuze hebt uit alle kleurtjes. Het gaat van zeer lichte nudekleuren tot hevig bruin/rood. Je vindt zeker een kleur in de lipkit die iets voor jou is!

Zo beautyqueens, dit zijn mijn 5 favoriete productjes. Al deze make-up heb ik aangekocht in kruidvat of op boozyshop. Laat me zeker weten wat jouw favoriete make-upproductjes zijn in de reacties.

Veel liefs, Lenka!

 

Een gedachte over “Mijn 5 favoriete make-up producten #beauty

Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag